Gemeente Giessenlanden


Dag van de mantelzorg 2010 groot succes!

Op 12 november was er een gezellige drukte in âHet Bruisend Hartâ in Hoornaar. Alle mantelzorgers van de gemeente Giessenlanden waren uitgenodigd voor een verwenmiddag. Even een keer niet zorgen voor je hulpbehoevende man, familielid, vriend of buren, maar lekker verwend worden en zo nieuwe energie op doen voor de zorgtaken die op je schouders liggen.

De gemeente Giessenlanden wil de mantelzorgers een hart onder de riem steken en heeft in samenwerking met het Steunpunt Mantelzorg deze middag georganiseerd. Ruim veertig mantelzorgers hadden aan de uitnodiging gehoor gegeven en genoten van een High-Tea, waarna ze konden deelnemen aan een workshop waar ze zich vooraf voor hadden ingeschreven. Zo was er een workshop zeepketting maken, het leren aanmaken van een digitaal fotoboek en een lezing van een personal organiser. Er was een heerlijke ontspannen sfeer en er werd zichtbaar genoten van deze middag. Heeft u deze middag gemist? Geeft u zich dan op bij het steunpunt en u ontvangt volgend jaar een uitnodiging voor deze dag.Â

Steunpunt Mantelzorg

Het Steunpunt Mantelzorg is per 1 oktober geopend. Mantelzorgers kunnen hier terecht voor informatie, praktische tips en hulp, iemand die naar je luistert, lotgenotencontact enz.

Bent u mantelzorger en wilt u meer weten over het Steunpunt Mantelzorg? Neemt u dan contact op met consulente Jeannette Donken via telefoonnummer 0345-637363 of via e-mail jdonken@stichtingwelzijn.nu. Het steunpunt is gevestigd bij de Stichting Welzijn, Burg. Meesplein 5c, 4142 AZ te Leerdam. U kunt hier ook altijd vrijblijvend binnen lopen. Aan de diensten van het steunpunt zijn geen kosten verbonden.

mantelzorgdag-hoornaar