Gemeente Geertruidenberg


Nieuwe website vestingsteden online

Bent u op zoek naar een interessant en leerzaam dagje uit in een vestingstad of een mooie en sfeervolle locatie om te overnachten, dan kunt op de website van de vestingsteden uw hart ophalen.

. Er is een ruime keuze aan arrangementen, activiteiten en bezienswaardigheden te vinden, maar ook voor historische informatie over vestingsteden kunt u terecht op de site.

De nieuwe website van de Vereniging Nederlandse Vestingsteden waartoe ook Geertruidenberg behoort, www.vestingsteden.nl, is online. Deze site is frisser en overzichtelijker geworden, en er is nog meer informatie over vestingsteden te vinden.

De Vereniging Nederlandse Vestingsteden verstuurt maandelijks een digitale nieuwsbrief met daarin informatie over de vestingsteden. Om te vieren dat de nieuwe website online staat, wordt er onder de mensen die zich tussen nu en 1 januari 2011 aanmelden voor de nieuwsbrief een weekendje weg in Geertruidenberg verloot. Het weekendje weg bestaat uit een volledig verzorgd tweedaags verblijf voor twee personen in Geertruidenberg.

Als u hierop kans wilt maken, kunt u zich aanmelden via www.vestingsteden.nl. De prijswinnaar krijgt uiterlijk 10 januari 2011 bericht en wordt met naam en woonplaats bekend gemaakt op de website.