Deelgemeente Charlois Rotterdam

Zestig jaar getrouwd

Maandag 8 november waren de heer Riedijk en mevrouw Been 60 jaar getrouwd. Dit heugelijke feit werd gevierd in landhuis De Oliphant.

Op maandag 8 november was het echtpaar Riedijk zestig jaar gehuwd (foto: fotopersbureau Cor Vos). Het echtpaar leerde elkaar kennen op de Mulo in de Zwartewaalstraat. Beide echtelieden zijn geboren en getogen Rotterdammers. Zij trouwden destijds dan ook op het Rotterdamse Stadhuis. Het echtpaar woont inmiddels al weer 50 jaar in Pendrecht.

De heer Riedijk heeft altijd in de scheepvaart gewerkt. In zijn vrije tijd korfbalde hij graag. Zowel de heer als mevrouw is lid van de korfbalvereniging Sperwers. Korfbal liep altijd als een rode draad door hun leven. Tot op de dag van vandaag gaat de heer Riedijk nog naar vergaderingen. Mevrouw is zelfs erelid van de vereniging. Verder wandelen zij graag in de duinen.

Het echtpaar is dol op hun kinderen en kleinkinderen. Zij hebben drie zonen en één dochter en inmiddels vier kleinkinderen.

Ed Goverde, voorzitter van het dagelijks bestuur, kwam het echtpaar feliciteren met een boeket bloemen en een cadeautje.