Dance valley kaartverkoop is gestart

18/11/2010 10:15

UDC Events

Vandaag is de zomer weer een stukje dichterbij gekomen. Tickets voor Dance Valley Festival 2011 zijn vanaf vandaag te bestellen op www.dancevalley.com. Voor de eerste 5.000 tickets geldt een speciaal early bird tarief.

Dance Valley Festival

De eerste editie van Dance Valley Festival in 1995 ontketende een revolutie in de dance wereld. Voor het eerst zochten de clubbers, de DJ's en de ravers de zon op en dansten met elkaar in de betoverende vallei van de Velsen Valley.

In 2011 wordt Dance Valley nog altijd gezien als één van de meest vooruitstrevende festivals ter wereld. Het hele recreatiegebied Velsen Valley veranderd in een dancer's paradise met verschillende areas, groot en klein, vertrouwd en verassend. Vrijwel elke vorm van dance vindt een onderkomen bij Dance Valley Festival.

Op zaterdag 6 augustus 2011 zal Dance Valley opnieuw laten zien hoe veelzijdig en divers dance muziek vandaag de dag is.

Tickets

Tickets voor Dance Valley zijn te bestellen op www.dancevalley.com. Alleen via deze site worden de early bird tickets verkocht. Wanneer de early bird tickets zijn uitverkocht, geldt het reguliere tarief, Maximaal 2 early bird tickets per persoon.

Reguliere Dance Valley tickets zijn ook verkrijgbaar in alle winkels van Primera. Check www.primera.nl voor de winkel bij jou in de buurt. Early bird tickets zijn niet via Primera verkrijgbaar.

DANCE VALLEY FESTIVAL

Datum: zaterdag 6 augustus 2011

Lokatie: Velsen Valley, Spaarnwoude

Tijd: van 12.00 uur tot 23.00 uur

www.dancevalley.com





http://www.dancevalley.com