Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 10.30 uur

Utrecht, 18-11-2010

Fietsster gewond

BILTHOVEN - Op woensdagavond 17 november omstreeks 18.30 uur liep een 58-jarige fietsster uit Houten hoofdletsel op toen zij in botsing kwam met een 38-jarige automobilist uit Bilthoven.

De vrouw kwam met haar hoofd tegen de voorruit en viel daarna op straat. Een toevallig passerende neurochirurg verleende eerste hulp waarna de vrouw met een ambulance naar het ziekenhuis werd overgebracht. Naar de toedracht van het ongeval wordt onderzoek gedaan. Volgens getuigen stak de vrouw plotseling vanuit de Dijklaan over, terwijl de automobilist groen licht had en op de Soestdijkseweg noord reed.

Jongetje gewond

ZEIST- Op de Oude Arnhemseweg raakte een jongetje gewond bij een aanrijding.

Op woensdagochtend omstreeks 10.20 uur reed een 37-jarige automobilist uit Zeist over de Arnhemseweg. Ter hoogte van Schaerweijdelaan stak een 48-jarige automobilist uit Wijk bij Duurstede de weg over zonder voorrang te verlenen. Een aanrijding ontstond. In de auto van de 37-jarige man zat een 9-jarige jongen uit Zeist. Deze kwam met zijn hoofd tegen een autoruit welke kapot ging. De jongen raakte licht gewond aan zijn hoofd en werd voor onderzoek vervoerd naar het ziekenhuis.