Politie Utrecht

Persberichten Eemland zuid, 10.30 uur

Utrecht, 18-11-2010

Getuigenoproep; Mishandeling

AMERSFOORT Woensdagmiddag werd een man mishandeld na een verkeersonenigheid.

Rond 14.30 uur liep een 29-jarige man uit Amersfoort over het parkeerterrein van een bedrijf aan de Argonweg. Terwijl hij hier liep werd hij bijna aangereden door een zwarte auto die met hoge snelheid over het terrein reed. De man wilde een foto maken van het kenteken, maar dit viel niet in goede aard bij de bestuurder en deze stapte uit en mishandelde de man. Hierbij raakte de man gewond aan onder andere zijn nek, ribben en rug.

Van de verdachte is een summier signalement bekend; man, blank, 20-30 jaar oud, 1.85 meter lang, bruin haar, tatoeage in zijn nek, slank gespierd postuur. Hij reed in een zwarte auto.

De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling, met informatie kunt u bellen naar 0900 88 44 of anoniem via 0800 7000.

Aanrijding letsel

AMERSFOORT Woensdagmiddag ontstond een aanrijding tussen een personenauto en een bromfiets, hierbij raakte één persoon gewond.

Rond 17.15 uur reed een 45-jarige man uit Amersfoort met zijn bromfiets over de Laan 1914. Bij het oversteken van de straat ontstond een aanrijding met een personenauto. De bestuurster, een 49-jarige vrouw uit Veenendaal had de bromfietser niet zien aankomen. Door de aanrijding kwam de bromfietser ten val, hij is met onbekend letsel naar het UMC Utrecht gebracht.

Gestolen aanhanger

AMERSFOORT Woensdagmiddag kreeg de politie een tip, dat er een gestolen aanhanger zou staan op de Methorststraat.

Rond 16.15 uur gingen agenten ter plaatse voor een tip dat er een gestolen aanhanger was aangetroffen. Het bleek inderdaad om een gestolen voertuig te gaan. De politie heeft een 47-jarige man uit Hoevelaken aangehouden op verdenking van diefstal/heling.