Intratuin kan toeloop 150.000 vrouwen nauwelijks aan

18/11/2010 11:19

Intratuin Nederland B.V.

Woensdagavond 17 november heeft Intratuin zo'n 150.000 vrouwen tegelijk op de been gekregen tijdens de nationale Ladies Night. De toeloop was zo groot dat de tuingigant de stroom bezoekers bij veel van haar vestigingen nauwelijks aan kon tijdens deze enige echte vrouwenavond van Nederland. De gelegenheid werd onder andere aangegrepen om een cheque ter waarde van 107.818 euro te overhandigen aan Stichting Pink Ribbon. Een bedrag dat tot stand is gekomen door de verkoop van speciale Pink Ribbon-producten tijdens de borstkankermaand oktober.

De Ladies Night van Intratuin vond bij alle 58 vestigingen in Nederland en België tegelijk plaats. Vanaf 19.00 uur hebben zo'n 150.000 dames zich laten verwennen en verrassen door allerlei activiteiten speciaal voor vrouwen. De toegangswegen naar veel Intratuin vestigingen konden de toestroom nauwelijks aan. Maar uiteindelijk verliep alles zonder problemen.

Tijdens deze bijzondere avond speciaal voor vrouwen heeft Intratuin een cheque overhandigd aan Stichting Pink Ribbon. De cheque, die een waarde vertegenwoordigde van maarliefst 107.818 euro, werd door de directeur van Intratuin Marcel van Brakel overhandigd aan Ida van Belle, de directeur van Stichting Pink Ribbon. Intratuin verkocht in de borstkankermaand oktober diverse producten die speciaal voor Stichting Pink Ribbon geselecteerd waren. Een deel van de opbrengst komt nu ten goede aan de stichting. Dit geld wordt gebruikt voor financiering van voorlichting, wetenschappelijk onderzoek en zorgprojecten met als doel om de kans op het krijgen van borstkanker te verkleinen en borstkanker zo vroeg mogelijk te ontdekken.