Deelgemeente Charlois Rotterdam

Reisinformatie op bus- en tramhaltes Charlois

RET is op dit moment bezig met het plaatsen van reisinformatiezuilen bij maar liefst 80 bus- en tramhaltes in Rotterdam Charlois.

Een groot aantal bus- en tramhaltes in de deelgemeente Charlois zal worden voorzien van reisinformatie. Op de te plaatsen informatiezuilen zal het aantal minuten tot vertrek van de eerstkomende bussen getoond worden.

De afgelopen jaren is het optimaal informeren van reizigers met betrekking tot vertrektijden in het openbaar vervoer een belangrijk aandachtspunt geworden. De actuele reisinformatiesystemen worden veelal als een aanzienlijke verbetering van de service ervaren.

De stadsregio Rotterdam heeft dan ook besloten de belangrijkste haltes in haar verzorgingsgebied te voorzien van reisinformatie, zo ook in Charlois. De komende twee maanden zullen zon 80 bus- en tramhaltes in Charlois van informatiezuilen voorzien worden. Bij het plaatsen van de informatiezuilen en het realiseren van de benodigde elektra-aansluitingen wordt de overlast uiteraard tot het minimum beperkt.

Het project wordt door RET in opdracht van de stadsregio Rotterdam uitgevoerd.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie van deelgemeente Charlois, tel 010 - 410 74 87