Gemeente Waddinxveen


Dag van de Mantelzorg 2010 een succes!
Theatervoorstelling van De Kameleon

Ook dit jaar heeft Palet Welzijn op 10 november in samenwerking met de gemeente Waddinxveen en de Nederlandse Patiënten Vereniging de landelijke dag van de Mantelzorg in Waddinxveen georganiseerd. Waddinxveners die langdurig voor een chronisch zieke of gehandicapte in hun omgeving zorgen, werden getrakteerd op een middag en avond vol theater en gezelligheid.

Alle geregistreerde mantelzorgers waren van harte welkom in het mooie clubgebouw op het Be Fairterrein aan de Toernooiweg.

De mantelzorgers hebben deelgenomen aan een workshop stemexpressie. In deze workshop leerden de mantelzorgers hun stem krachtiger neer te zetten, met het uiteindelijke resultaat een zelfverzekerder voorkomen. Daarnaast waren er verschillende professionals van belangenorganisaties die de mantelzorgers hebben voorgelicht over mantelzorgondersteuning. Na de aangeboden maaltijd volgde een mooie voorstelling van de Waddinxveense toneelgroep De Kameleon. De voorstelling ging over de themaâs liefde en verlies.

Met deze dag heeft de gemeente Waddinxveen haar waardering laten blijken aan de Waddinxveense mantelzorgers en de zorg die zij verrichten. Het was een geslaagde dag waarbij circa 45 mantelzorgers aan het einde van de avond zeer tevreden naar huis zijn gegaan! Â