Gemeente Waddinxveen


Glasparel Waddinxveen wint Mooi Nederland Prijs! schema glasparel

Na Strijp R vorig jaar, wint dit jaar de Glasparel in Waddinxveen de Mooi Nederland Prijs! De Glasparel krijgt hiermee een subsidie toegekend door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu uit het Innovatieprogramma Mooi Nederland.

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu stelt ⬠6,5 miljoen beschikbaar voor projecten die de ruimtelijke kwaliteit van ons land versterken. In totaal gaat het om 32 projecten â waaronder de Glasparel in Waddinxveen - die zijn geselecteerd op innovativiteit en de mate waarin zij burgers, bestuurders en ondernemers inspireren om Nederland mooier te maken. Deze projecten krijgen een bijdrage uit het Innovatieprogramma Mooi Nederland waarmee het Rijk zorgvuldig ruimtegebruik wil stimuleren.

Hiervoor is in totaal ⬠13 miljoen beschikbaar, waarvan de helft vorig jaar is verdeeld onder overheden en marktpartijen.Â

Het publiek mag nu een winnaar kiezen uit de 32 winnende projecten van de Mooi Nederland Prijs. Het project dat tot 1 januari 2011 de meeste stemmen krijgt, ontvangt nog eens ⬠10.000,- extra. Dus ga naar www.mooinederlandprijs.nl en stem op de Glasparel! En nodig daarnaast zo veel mogelijk bekenden uit om ook op de Glasparel te stemmen! Onder de stemmers wordt een ballonvaart verloot.

undefined