Politie Rotterdam Rijnmond



Politie zoekt getuigen overval drogisterij Dirx Goudsesingel

Datum publicatie: 18-11-2010 14:43

Kralingen/Crooswijk - De politie wil graag in contact komen met getuigen van een overval op drogisterij Dirx aan de Goudsesingel op vrijdag 29 oktober, omstreeks 19.30 uur. Twee mannen bedreigden de caissière met een mes.

De twee mannen kwamen de drogisterij binnen en bedreigden de caissière met een mes en lieten haar de kassa openen. Ze namen vervolgens een geldbedrag mee.

Er zijn beelden van de overvallers. De voorste man is bij de beelden van binnenkomst aanmerkelijk groter dan de tweede. Beiden droegen een zwarte jas en capuchon. Eén van de mannen droeg een sjaal voor zijn gezicht en de ander droeg een zwart petje. De daders hebben een getinte huidskleur. De leeftijd is tussen de 18 en 22 jaar. Opvallend is de fel blauwe streep op de broek van één van de mannen.

De politie komt graag in contact met getuigen van de overval. Heeft u iets gezien of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek, neemt u dan contact op met de politie Rotterdam-Rijnmond via nummer 0900-8844. Anoniem bellen kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Foto's van verdachten kunt u vinden op http://www.politie.nl