Gemeente Twenterand


Uitnodiging deelname aanbesteding Inburgerings- en Re-integratiediensten

De gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten, Twenterand en Wierden nodigen hierbij partijen uit om zich aan te melden voor de aanbesteding van inburgerings- en re-integratiediensten voor de periode 2011 t/m 2013.

Het betreft twee separate aanbestedingen, één voor de inburgeringsdiensten voor alle vier gemeenten en een tweede voor de re-integratiediensten voor de gemeenten Hellendoorn en Rijssen-Holten. De gemeente Hellendoorn treedt namens de gemeenten op als aanbestedende dienst.

Op dit moment is een werkgroep bezig met het opstellen van het programma van eisen en de aanbestedingsstukken. Medio november zijn deze stukken gereed en zullen wij ze aan de kandidaten die zich aangemeld hebben toezenden. Doelstelling is om begin 2011 nieuwe raamovereenkomsten af te sluiten tussen de deelnemende gemeenten en de dienstverleners.

Indien u wenst deel te nemen aan één of beide aanbestedingen en in het bezit wenst te komen van de aanbestedingsstukken kunt u zich tot 7 december 12.00 uur aanmelden bij mevrouw P. Harmeling (0548-630349) of per e-mail p.harmeling@hellendoorn.nl. Geeft u bij uw aanmelding expliciet aan of u voor de inburgerings-, re-integratie of beide aanbestedingen wenst in te schrijven.