Promovendum biedt laagste premie zorgverzekering 2011

18/11/2010 15:23

Thuredrecht Promotions

Ook Promovendum heeft zijn premie voor 2011 bekendgemaakt: euro 89,90. Een messcherpe premie volgens algemeen directeur Barthold Jongejan. "Promovendum duikt hiermee als enige aanbieder in Nederland onder de 90 euro. We gaan naar het jaar 2011 maar hebben onze premie teruggebracht naar het gemiddelde niveau van het jaar 2009", zegt Jongejan. De zorgverzekering van Promovendum is gericht op hoger opgeleiden, en middelbaar en hoger personeel.

Volgens Jongejan was de markt rijp voor een nieuwe aanbieder: "Doordat de marktwerking in de zorg eindelijk op gang begint te komen, wordt ook de concurrentie tussen de aanbieders groter. Diverse onderzoeken wijzen uit dat door de bezuinigingen van het kabinet dit jaar meer Nederlanders op zoek zullen gaan naar een alternatief. Wij bieden het voordeligste alternatief en bieden exact dezelfde dekking als de andere aanbieders in Nederland. Wij hebben bovendien geen beperkende voorwaarden. Gewoon een uitstekende service".

De zorgverzekering van Promovendum kent naast de basisverzekering vier aanvullende verzekeringen en vier tandartsverzekeringen met de namen 'Primair', 'Royaal', 'Optimaal' en 'Excellent'. In elk van deze verzekeringen is, naast de standaardaanvullingen zoals fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en een verhoogde buitenlanddekking, ook de anticonceptiepil voor vrouwen boven de 21 opgenomen. Die komt per januari 2011 te vervallen in de basisverzekering.

Promovendum komt ook met een scherpe premie voor de schadeverzekeringen. Wie deze verzekeringen onderbrengt bij Promovendum gaat in drie jaar tijd 25 procent minder premie betalen dan bij de huidige verzekeraar. Dit geldt voor de auto-, woonhuis-, inboedel-, aansprakelijkheids-, reis-, en annuleringsverzekering. Volgens Jongejan is dit een actie die geen andere schadeverzekeraar ooit heeft aangedurfd. "Door de ervaring die wij hebben weten we dat deze premie haalbaar is. Dus waarom zouden we de consument meer laten betalen?" meldt de algemeen directeur.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://promovendum.nl/zorg