RET

RET Aardig Onderweg Outlet levert 2500 euro op voor Stichting Vrienden van het Sophia

18 november 2010
De RET Aardig Onderweg Outlet, die in het weekend van 23 en 24 oktober werd georganiseerd in de oude RET Servicewinkel, bracht ruim 1300 euro op voor het goede doel! Een aardig bedrag, dat de RET verhoogde tot ⬠2500!

Dinsdag 16 november werd de opbrengst met een cheque overhandigd aan de stichting Vrienden van het Sophia. De RET stelde ook legpuzzels beschikbaar voor de kinderen die verblijven in het Sophia Kinderziekenhuis.

Stichting Vrienden van het Sophia
De stichting Vrienden van het Sophia financiert met hulp van donateurs extra wetenschappelijk onderzoek gericht op het verbeteren van behandelmethoden. Daarnaast ondersteunt Stichting Vrienden projecten die erop gericht zijn om het verblijf van patiëntjes en hun ouders in het Sophia zo aangenaam mogelijk te maken. Zoals een aantrekkelijke 'aankleding' van het ziekenhuis, speelgoed, ontspanningsmogelijkheden en kleur en sfeer in de gangen.

Jean-Paul Duurland, manager Marketing, Services en Communicatie overhandigt de cheque aan Manon Gommers, fondsenwerver van de stichting Vrienden van het Sophia.