Dienstenbond CNV

Nieuws

18 november 2010

Cao-onderhandelingen GEBRA weer van start

Binnenkort zullen de cao-onderhandelingen gemengde- en speelgoed branche weer van start gaan. CNV Dienstenbond heeft een aantal cao-voorstellen geformuleerd en hoort hier graag uw mening over.

De voorstellen
In de bijlage bij deze nieuwsbrief treft u de concept cao voorstellen van CNV Dienstenbond. Op hoofdlijnen:
Looptijd: 1 jaar
Loon: De inflatie correctie (dit is 1,5%) plus kwalitatieve afspraken. Zonder deze afspraken: 2.5% loonsverhoging
CNV Dienstenbond vindt het belangrijk dat werknemers zich ontwikkelen en op die manier ook hun kansen op de arbeidsmarkt binnen en buiten de GEBRA vergroten. Wij hebben ook op dit vlak voorstellen opgenomen.

Wat nog meer.......?
De voorstellen die CNV Dienstenbond nu opgesteld heeft zijn gebaseerd op de arbeidsvoorwaardennota van CNV Dienstenbond. Deze nota geeft de richting aan waar wij het komende "cao-jaar" op willen. Uiteraard is een cao maatwerk. Geen branche is hetzelfde. Wij roepen u daarom met nadruk op om te reageren op deze nieuwsbrief. Zijn er knelpunten in de cao waar u tegenaan loopt? Laat het ons weten. Wij kunnen deze zaken dan de komende cao onderhandelingen meenemen.

Stemmen
CNV Dienstenbond brengt deze concept cao voorstellen bij u in stemming. U kunt door middel van bijgevoegd reactieformulier of per email uw stem uitbrengen tot en met 24 november a.s. Het gaat om uw arbeidsvoorwaarden, laat ons horen wat uw mening is!

Vragen/opmerkingen?
Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact op met uw bestuurder: Agostino Di Giacomo Russo 023 5670 615 of per e-mail: a.digiacomorusso@remove-this.cnvdibo.nl