Crisis Ajax zet voort volgens Totospelers

18/11/2010 18:05

De Lotto

Rijswijk, 18 november 2010 - Real Madrid is bij Totospelers de absolute favoriet voor de wedstrijd op dinsdag 23 november tegen Ajax in de Champions League. Maar liefst 91% van de Totospelers is overtuigd van winst voor Real Madrid. De meest voorspelde uitslag is 1-3 met 29,9%. Voor de wedstrijd Ajax-PSV op zaterdag 20 november verwachten de Totospelers een verlies voor Ajax. 54% voorspelt dat PSV deze wedstrijd wint in de Eredivisie.

PSV staat op dit moment bovenaan in de Eredivisie met 33 punten. Ajax staat met 27 punten op de derde plaats. Voor Ajax is het zaterdag een belangrijke wedstrijd omdat, na twee nederlagen in deze competitie, dit een ideale mogelijkheid is om weer terug te komen in de race voor de landstitel. Zoals de Totospelers in augustus van dit jaar al voorspelden, is PSV favoriet voor het kampioenschap.

Champions League

Real Madrid heeft al vier wedstrijden gespeeld in de Champions League waarvan ze er geen een verloren hebben. Daarmee is Real Madrid al definitief geplaatst voor de volgende ronde in de Champions League. Het eerste duel tussen Real Madrid en Ajax dit jaar, werd gewonnen door Real Madrid met 2-0 op 15 september 2010. Ook in de Spaanse competities hebben zij niet verloren. Hierin wonnen zij negen wedstrijden en eindigden er twee wedstrijden in gelijkspel.

Op dit moment staat Ajax derde in de poule. Om het lot in eigen handen te houden en door te gaan naar de volgende ronde in de Champions League, moet Ajax dit duel winnen.

Toto spelen

Men kan met Toto op de wedstrijd Ajax-PSV inzetten tot en met zaterdag 20.40 uur. Voor de wedstrijd Ajax-Real Madrid kan de Totospeler inzetten tot en met dinsdag 23 november om 20.40 uur. Toto spelen kan via www.toto.nl of in bijna alle tabak- en gemakwinkels in Nederland.