Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
voor direct gebruik
Amsterdam, dinsdag 9 november 2010

Start verkoop Gouwzee appartementen
Ruim en comfortabel wonen in Monnickendam

Ruim en comfortabel wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Dat kan in het nieuwbouwproject Gouwzee, dat Eigen Haard en Heddes Vastgoed realiseren op een steenworp afstand van de historische binnenstad van Monnickendam. Op donderdag 18 november 2010 start de verkoop van de Gouwzee appartementen. U bent van harte welkom op de verkoopmanifestatie op 18 november van 17:00 tot 20:00 uur in het Mirror Paviljoen, Waterlandsezeedijk 1 te Monnickendam.

Inschrijven voor een appartement
Toewijzing van een appartement zal in eerste instantie plaatsvinden via loting. Inschrijven voor deze loting kan tot 17.00 uur 's middags op vrijdag 26 november 2010 via de makelaars Era Van de Steege en Hoekstra en Van Eck te Monnickendam. De loting vindt daarna plaats op dinsdag 30 november om 20.00 uur 's avonds in het gemeentehuis van Monnickendam. Na deze loting kunt u uiteraard ook nog terecht bij de makelaars voor verdere informatie. Woningzoekenden met een binding met de gemeente Waterland hebben voorrang.

Wonen in Gouwzee
Gouwzee is een kleinschalig combinatieproject van 30 ruime koop- en vrije sector huurappartementen boven openbare basisschool De Gouwzee. Het gebouw beschikt over een eigen parkeerkelder met daarin één parkeerplaats per appartement. Zie voor meer informatie: www.gouwzee-wonen.nl.

De appartementen
De appartementen zijn allemaal voorzien van twee slaapkamers en variëren in grootte van 79 tot 170 vierkante meter. Alle appartementen beschikken over een ruim balkon of terras, dat rechtstreeks vanuit de woonkamer bereikbaar is. De prijzen zijn vanaf E 215.000,- v.o.n.

Ligging
De ligging van Gouwzee is centraal, net buiten het historische centrum van Monnickendam. Voorzieningen als een speeltuin, kinderboerderij, zwembad en gemeentehuis liggen in de nabijheid. Er bevindt zich een winkelcentrum voor dagelijkse boodschappen op loopafstand. Gouwzee ligt dicht bij een van de belangrijkste verbindingswegen van Monnickendam. Het centrum van Amsterdam, Purmerend en Volendam zijn binnen 15 autominuten te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is Gouwzee goed bereikbaar, op slechts 100 meter van het appartement bevindt zich een busstation.

Over Eigen Haard
Eigen Haard is opgericht in 1909 om de volkshuisvesting in Amsterdam te verbeteren. Wij zijn actief in Amsterdam en in de regio daaromheen en verhuren en beheren zo'n 48.000 woningen, bedrijfspanden en garages. Wij investeren volop in de wijken waar wij actief zijn en stimuleren economische, sociale en maatschappelijke ontwikkelingen en zorgen samen met onze lokale partners dat wijken zich ontwikkelen tot vitale wijken.

Over Heddes Vastgoed
Heddes Vastgoed - onderdeel van Heddes Bouwgroep - ontwikkelt woningen, commercieel vastgoed en publieke gebouwen zowel binnenstedelijk als in het landelijk gebied. De gedeelde kennis van ontwikkelaar en bouwer staan garant voor hoogwaardige architectuur, gebruiksgemak en hoge bouwkwaliteit.

////////////////////////////////EINDE PERSBERICHT/////////////////////////////////////////