Politie Rotterdam Rijnmond

STEEKINCIDENT

MAN AANGEHOUDEN NA STEEKINCIDENT

Datum publicatie: 18-11-2010 09:05

ROTTERDAM - Politieagenten van het district Noord hielden woensdagavond een man aan. Hij wordt verdacht van het steken van een 27-jarige Rotterdammer.

Rond half elf werd bij de politie gemeld dat een man een ruit ingooide aan de Jonker Fransstraat. Agenten gingen hier naartoe. Aanrijdend kregen zij door dat de verdachte naar het Noordplein liep. De politiemensen reden hier naartoe. Op het Noordplein zagen zij de verdachte naar een andere man lopen. Hij maakte een slaande beweging.

De tweede man gaf direct aan dat hij verwond was. De agenten snelden toe en hielden de 30-jarige Rotterdammer direct aan.

Het Rotterdamse slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis. Hij bleek een niet levensbedreigende wond in zijn hals te hebben.

Diensthond Jari
In eerste instantie was niet duidelijk waarmee de verdachte gestoken was. Diensthond Jari werd ingeschakeld om te speuren naar eigendommen van de verdachte. Hij trof diverse goederen aan, waaronder een mens en een stuk glas. Deze zijn meegenomen naar een bureau voor verder onderzoek.

De verdachte is ingesloten in afwachting van het onderzoek. Verder wordt onderzocht wat de aanleiding van het incident geweest is en of slachtoffer en dader bekenden van elkaar zijn.