Ingezonden persbericht


MaasParts nieuw AD Grossiersbedrijf in Rotterdam

Oosterhout, 18 november 2010 ­ Op 1 januari 2011 opent een nieuwe AD Grossier zijn deuren in Rotterdam: MaasParts. Autodistribution Nederland B.V. (ADN) is één van de grootste distributeurs in Nederland van auto-onderdelen, equipment en gereedschappen voor de automotive markt. Het bedrijf MaasParts in Rotterdam is eigendom van de Rotterdamse ondernemer Frits Breeman. MaasParts gaat zich bezighouden met het leveren van de producten in het portfolio van Autodistribution Nederland aan merkonafhankelijke garagebedrijven en merkdealers.

De dagelijkse leiding van MaasParts is in handen van de 45-jarige Gijsbert Slob. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij achtereenvolgens Kwik Fit, Interstate Europe en Dunlop/Goodyear. Het bedrijf wordt gehuisvest in de Spaanse polder in Rotterdam aan de Corkstraat. Autodistribution Nederland B.V.
Autodistribution Nederland B.V. (ADN) is één van de grootste distributeurs in Nederland van auto-onderdelen, equipment en gereedschappen voor de automotive markt. Een landelijk netwerk van AD Grossiers verkoopt en levert de producten. De centrale vestiging is voorzien van een groot, modern en uiterst efficiënt, semiautomatisch magazijn. Vanuit de centrale vestiging worden de landelijke logistiek, helpdesk- en verkoopondersteuning, marketing en trainingen verzorgd voor de AD Grossiers en de autobedrijven. Voor meer informatie: www.autodistribution.nl.

MaasParts B.V.
Het nieuwe grossiersbedrijf MaasParts is opgericht door Breeman Automotive. 'F. Breeman' is een gevestigde naam binnen de mobiliteitsbranche, met meer dan honderd jaar ervaring op het gebied van automotive retail. Breeman Automotive voert dealerschappen met de merken BMW, Mini en Land Rover. Daarnaast beschikt de onderneming over een schadeherstelbedrijf; Schade Techniek Rotterdam. Ook is het bedrijf met Breelectric actief op de markt van elektrische mobiliteitsproducten. Voor meer informatie: www.breemanautomotive.nl/bis/page-1-5-13.html.
---

Noot voor de redactie (