Gemeente Lochem


Informatiebijeenkomst waterhuishouding en openbare ruimte Barchem zuid

De gemeente Lochem nodigt belangstellenden uit voor een informatiebijeenkomst over de toekomstige waterhuishouding en het voorlopig ontwerp van de openbare ruimte in Barchem zuid. De informatiebijeenkomst is op 18 november 2010 en start om 19 uur in Hotel Restaurant In De Groene Jager aan de Ruurloseweg 2 in Barchem.

Waterhuishouding
In maart van dit jaar hebben wij u geïnformeerd over het waterhuishoudkundig plan voor Barchem zuid. Dit plan gaat in op de waterhuishouding van de toekomstige uitbreiding met 28 woningen. Dit betekent dat is aangegeven hoe wordt omgegaan met zowel hemelwater als rioolwater in het gebied. Omdat het waterhuishoudkundig plan sinds maart van dit jaar is aangepast, willen wij u graag op de hoogte brengen van deze veranderingen. Hiervoor zullen wij om 19 uur starten met een presentatie.

Openbare ruimte
Tijdens het tweede deel van de avond willen wij u graag informeren over het voorlopig ontwerp van de openbare ruimte in Barchem zuid. Dit deel van de avond is meer informeel van karakter. U kunt tussen 20.15 uur en 21.30 uur de tekeningen van het voorlopig ontwerp bekijken. Er zijn medewerkers aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Opmerkingen en/of wensen kunt u plaatsen op de beschikbare formulieren. Enige tijd later ontvangt u onze afwegingen met betrekking tot uw opmerkingen en/of wensen. De inspraak is echter wel beperkt door de voorschriften van het bestemmingsplan, stedenbouwkundig plan en beeldkwaliteitplan.