Digikring Groot Amsterdam netwerkbijeenkomst over online marketing


AMSTERDAM, 20101108 -- Digikring Groot Amsterdam organiseert donderdag 18 november een netwerkbijeenkomst met als onderwerp: "Online marketing". Online marketing is al jaren een succesnummer wat netwerkbijeenkomsten betreft. Dat komt omdat iedereen de mogelijkheden en potentie ervan kent, maar nog lang niet iedereen het op een succesvolle manier weet toe te passen. Ook deze bijeenkomst zullen weer interessante sprekers hun licht op het onderwerp laten schijnen.

Digikring Groot Amsterdam is een pluriform gezelschap dat meer interactie en kennisuitwisseling nastreeft tussen mensen die hun achtergrond hebben in de ICT en Nieuwe Media. Het gemeenschappelijke doel van de leden is het actief uitwisselen van ideeën en informatie om de kwaliteit en kwantiteit van de door de branche geleverde diensten naar een hoger plan te tillen.

Tijdens deze avond komen de volgende sprekers aan bod: Hans Kok, interim marketing professional, eigenaar van Arti Fim. Thomas Joosten, algemeen directeur van M4N. En Hajo de Vries, eigenaar van De Vries & De Fries. Zij vertellen over de algemene ontwikkelingen op online gebied, over affiliate marketing en over de mogelijkheden van social media als Twitter en LinkedIn.

Bezoek www.digikring.net voor meer informatie en meld u aan.

Digikring Groot Amsterdam





Ingezonden persbericht