Tritel snelste groeier in Noord-Holland


Omzetgroei van 1420% voor Telecom bedrijf

AMSTELVEEN, 20101118 -- Dankzij een groei van maar liefst 1420% is Tritel met straatlengte voorsprong winnaar van een Gouden Gazelle, de prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De jonge aanbieder van data- en telecommunicatie voor het MKB dankt haar groei aan innovatieve en voordelige telecom oplossingen. "Gedurende deze diepe recessie is bewezen dat onze klantbenadering en dienstenportfolio aanslaat. En wat ons betreft gaan we de komende jaren in volle vaart verder", aldus Raymond Looze, een van de drie trotse oprichters van Tritel.

Met het winnen van de prijs heeft Tritel bewezen dat hosted VoIP de toekomst heeft. Looze: "We hebben op dat gebied nog wel wat missiewerk te verrichten, maar eenmaal ontdekt willen klanten niet anders meer".

Het Financieele Dagblad stelt voor het zevende achtereenvolgende jaar de ranglijst op van snelst groeiende bedrijven van Nederland. Hoofdcriterium is een omzetgroei van 20% of meer over een periode van drie jaar. De bedrijven worden gerangschikt naar provincie en ingedeeld in drie omzetklassen. Het Alkmaarse Tritel is winnaar in de regio Noord-Holland in de omzetklasse tot 2 miljoen euro, maar behaalde ook landelijk de allerhoogste omzetgroei. Prijzen in de overige regio's worden uitgereikt tussen 2 en 23 november.

Tritel