Partij van de Arbeid

Partij van de Arbeid


Structuurvisie: de laatste ronde!


Datum: Donderdag 18 November '10

Tijd: 20:00
Lokatie: De Mirandazaal. Stadhuis

Info: Carla Weber

Na een voorbereidingstraject van bijna een jaar nadert de structuurvisie zijn voltooiing. Eind november zal de visie in de commissie en in december in de raad voor definitieve besluitvorming worden voorgelegd. De werkgroep stedelijke ontwikkeling buigt zich daarom op verzoek van de fractie over de vraag: geeft deze visie nu voldoende waarborgen voor een goede kwaliteit van de stad? Concreet gaat het daarbij om de structuur en samenhang van de stad, de mate van verdichting die is voorgesteld, de randvoorwaarden voor het cremeren van een duurzame stedelijke ontwikkeling, het verkeersnetwerk, de OV structuur en de sociale leefbaarheid van de stad. Over dit thema heeft ARS een mooi advies geschreven dat u ter voorbereiding kunt lezen.

Ook deze keer is het de bedoeling een drietal sprekers uit te nodigen om hun visie te geven op de nota die nu voorligt en daarna aan de hand van stellingen het debat met u aan te gaan.

U bent van harte uitgenodigd op onze vaste locatie: de Mirandazaal van het Stadhuis.

Aanvang: 20.00 uur

Vooraf aanmelden is niet nodig. Het is een openbare bijeenkomst. Wees alstublieft op tijd. In de zaal passen ongeveer 50 mensen.

Na afloop nodigen wij u graag uit voor een gezamenlijke borrel (op eigen kosten).