Opsporingsbericht : Vermissing van Luciano CICERO uit Geraardsbergen

18/11/2010 11:24

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt - op verzoek van de procureur des Konings van Oudenaarde - om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

De politie vraagt - op verzoek van de procureur des Konings van Oudenaarde - om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

De politie en het parket van Oudenaarde vragen te willen uitkijken naar Luciano CICERO, een man van 69 uit Geraardsbergen die sinds woensdagnacht wordt vermist.

De heer CICERO verliet op woensdagnacht 17 november rond 02.30 uur te voet zijn woning in Geraardsbergen. Sindsdien ontbreekt elk spoor.

(foto)

Luciano is 1m60 lang en zwaar gebouwd. Hij heeft kort geknipt grijs haar, een lichtgrijze snor en bruine ogen. Hij is van Italiaanse afkomst .

Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een anorak die bovenaan donkergrijs was en onderaan lichtgrijs. Ook droeg hij een rode pyamavest met bleke strepen, een blauwe jeans en pantoffels.

Dhr CICERO heeft dringend medische hulp nodig.

Hebt u de vermiste gezien of weet u waar hij verblijft, neem dan contact op met de speurders. Alle tips zijn welkom via het gratis nummer 0800 91.119.

Mailen kan ook via opsporingen@politie.be.

Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be

U kan dit opsporingsbericht ook lezen op de politiewebsite.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel