Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Utrecht, donderdag 18 november 2010

Online huishoudboekje Yunoo.nl introduceert vijf nieuwe functionaliteiten in één keer

Nóg meer controle en inzicht over persoonlijke geldzaken met Yunoo Plus en Contractbeheer.

Yunoo, het grootste online huishoudboekje van Nederland, heeft de uitgebreide versie van haar dienst geïntroduceerd: Yunoo Plus. Het aanvullende pakket, met op dit moment vier functionaliteiten, wordt aangeboden vanaf ¤2,99 per maand. De basisversie van Yunoo blijft voor iedereen volledig gratis beschikbaar en wordt uitgebreid met Contractbeheer.

Overzichtelijke geldzaken + extra mogelijkheden
Met Yunoo Plus krijgen gebruikers extra mogelijkheden, waarmee ze nog meer flexibiliteit en controle hebben over hun persoonlijke geldzaken. Gebruikers van Yunoo Plus kunnen afdrukbare rapporten maken, verrijkte data exporteren, toegang delen met anderen en eigen importeerregels beheren. Met de introductie van Yunoo Plus is een begin gemaakt met het aanbieden van functionaliteiten waarbij gebruikers niet alleen hun huidige financiën inzichtelijk kunnen maken, maar ook naar doelen kunnen toewerken en zo reële toekomstvoorspellingen kunnen doen. Yunoo Plus sluit daarmee uitstekend aan bij de steeds grotere bewustwording over persoonlijke financiën (bron: Centiq, juni 2010).

Rapporten maken

Data exporteren

Toegang delen

Importeerregels maken

Ook uitbreiding basisversie Yunoo: Contractbeheer
De introductie van Yunoo Plus is niet de enige uitbreiding van het onafhankelijke platform voor persoonlijke financiën. Om gebruikers een maximaal overzicht te geven van hun financiële verplichtingen, bieden alle versies van Yunoo nu ook Contractbeheer. Alle contracten kunnen hier ingevoerd worden en de gebruiker wordt op tijd geattendeerd op de opzegdatum. Hierna kan met enkele klikken een persoonlijke opzegbrief gemaakt worden. Zo krijgt de consument maximale controle over zijn/haar contracten.

Ook qua groei flink in de plus
De uitbreiding van de dienstverlening past in de groeistrategie van Yunoo. Vanaf de lancering in maart 2009 steeg het aantal geregistreerde gebruikers van Yunoo tot ver boven de honderdduizend. Diezelfde gebruikers verkozen Yunoo tot publiekswinnaar bij de Accenture Financial Services Innovation Awards 2010 en op dit moment is Yunoo genomineerd voor Website van het Jaar.

----------
BERICHT VOOR DE REDACTIE,