Ingezonden persbericht


persbericht

TSJECHIË : BERGEN, STAD EN MEER.....

Onder deze titel is er een samenwerking ontstaan tussen 3 kwaliteit campings in Tsjechië met ieder zijn eigen karakter en de service van Nederlands sprekend management en personeel.

De diversiteit aan rijkdom in natuur en cultuur kunt u vanaf deze 3 campings, in noord, midden en zuid Tsjechië , beleven. De Nederlandse kampeerder wil graag Midden Europa bezoeken en genieten van het bijzonder gunstige prijspeil. Maar door onbekendheid met het land, de taal en vooroordelen lijken veel mensen onzeker over deze reisbestemming. Middels dit samenwerkingsverband hopen de 3 campings het toerisme naar Tsjechië te bevorderen en zoveel mogelijk barrières weg te nemen. Bij aankomst op de deelnemende campings zal er naast Nederlandstalige informatie ook voor de nieuwe gasten een welkom geschenk zijn.

Camping Aktief in Vernerovice website : www.aktief.cz . Reuzengebergte en Noord Bohemen, regio met het hoogste Tsjechische gebergte en zandsteenrotsen aan de grens met Polen. Dank zij de schoonheid van de natuur en de goede sneeuwcondities behoren de nationale parken Reuzengebergte en Adrspach-Teplice skaly gebergte het hele jaar tot de meest populaire vakantie plaatsen. Wandelaars en fietsers vinden in deze regio 800 km bewegwijzerde toeristische paden.

Camping Kolodeje nad Luznici website : www.campingkolodeje.eu Zuid Bohemen, regio vol bezienswaardigheden en waterpret. Zuid Bohemen is het meest waterrijke gebied van Tsjechië . Naast wandelen of fietsen is wildwatervaren of kanoën zeer populair. Wellicht omdat Tsjechië geen zee heeft, is het watertoerisme een echt fenomeen geworden. Het zuiden met de Unesco steden en vele meren kunt u vanaf camping Kolodeje verkennen.

Camping Praha Klanovice website : www.campingpraha.cz Praag, het hart van Europa, een magische stad.
Praag ligt op enkele heuvels aan beide oevers van de Moldau en heeft een meer dan 1000 jaar oude geschiedenis. De mooiste stad van Europa Praag is vanaf camping Praha makkelijk te bezoeken, een directe busverbinding brengt u naar het centrum van de stad.

De campings binnen dit samenwerkingsverband zullen in samenwerking met het Tsjechisch verkeersbureau zich de komende maanden presenteren op o.a. de vakantiebeurs, Caravanna, SVRbeurzen en wandel- en fietsbeurs.
Ingezonden persbericht