Ingezonden persbericht


Thunderbird Resorts Inc.: Halfjaarlijkse financiële verklaring derde kwartaal 2010

PANAMA, REPUBLIEK PANAMA -- (MARKETWIRE) -- 11/17/10 --

Bij deze kondigt Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird") (FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT:TBIRD) aan dat de Halfjaarlijkse financiële verklaring voor het derde kwartaal van 2010 aan Euronext Amsterdam is overhandigd door NYSE Euronext ("Euronext Amsterdam") en de Autoriteit Financiële Markten ("AFM"). Met deze verklaring trachten wij, als aangewezen buitenlandse emittent handelend onder Canadese aandelenregelgeving, tegemoet te komen aan de voorschriften van AFM en Euronext Amsterdam.

Beschikbaarheid document

Exemplaren van de halfjaarlijkse financiële verklaring in de Engelse taal zijn gratis verkrijgbaar bij de vestiging van de groep in Panama, bij de kantoren van onze lokale uitbetalende instantie ING Bank N.V., van Heenvlietlaan 220, 1083 CN Amsterdam, Nederland (tel: +31 20 7979 398, fax: +31 20 7979 607, e-mail: iss.pas@mail.ing.nl) en op de website van de Groep: www.thunderbirdresorts.com. U kunt ook exemplaren verkrijgen bij SEDAR op www.SEDAR.com en bij Euronext Amsterdam op www.euronext.com.

HET BEDRIJF

Wij zijn een internationale leverancier van merkcasino's en horecabedrijven en richten ons op markten in Centraal Amerika, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azie, India en Oost-Europa. Onze missie is "het creëren van buitengewone ervaringen voor onze gasten". Meer informatie over onze Groep vindt u op www.thunderbirdresorts.com.

Let op: Deze verklaring bevat een aantal verklaringen met betrekking tot de toekomst zoals bedoeld in aandelenwetgeving op internationaal, nationaal en lokaal niveau. Alle verklaringen, behalve verklaringen aangaande historische feiten, die hierin zijn opgenomen waaronder ongelimiteerde verklaringen aangaande potentiële inkomsten en toekomstplannen en doelstellingen van de Groep, zijn vooruitziende verklaringen waar risico en onzekerheden een rol spelen. Het is niet mogelijk te garanderen dat dergelijke verklaringen juist zullen blijken te zijn, feitelijke resultaten kunnen wezenlijk afwijken van de weergegeven verwachtingen in dergelijke verklaringen. Belangrijke factoren die ervoor kunnen zorgen dat de feitelijke resultaten wezenlijk afwijken van de prognoseverklaring van de groep zijn o.a.: concurrentiedruk, ongunstige wijzigingen in de regelgeving en algemene bedrijfsrisico's. Deze factoren zijn allemaal opgenomen in het hoofdstuk "Risicofactoren" en zijn te vinden in de docu mentatie die de Groep periodiek overhandigt aan Euronext Amsterdam en andere regulerende autoriteiten.