KNHS

KNHS cursus Grondwerk en obstakeltraining
28 oktober 2010
AnnemarievdToorncursus

ERMELO (KNHS) Op 19 en 20 november geeft gedragstrainer Annemarie van der Toorn op het KNHS-centrum in Ermelo een cursus grondwerk en obstakeltraining. In deze tweedaagse cursus leer je hoe je een paard het beste kunt begeleiden en hoe je hem op een veilige manier aan spannende dingen kunt leren wennen.

Na de start met een stukje theorie is het tijd voor praktische oefeningen met je eigen paard. Door te kijken naar de signalen die het paard laat zien en te leren hoe je hierop in moet spelen, kun je de communicatie met je paard verfijnen. Kortom, een leerzame cursus met veel ruimte voor praktische oefeningen die er voor zorgen dat het partnership met je paard wordt verbeterd.

Annemarie Van der Toorn is een bekend gezicht in hippisch Nederland als het gaat om omgaan met probleempaarden. Annemarie volgde in Engeland een opleiding bij de instructeurs van Monty Roberts. Inmiddels behoort Annemarie tot één van de 22 instructeurs van Monty Roberts in de wereld en is zij de enige persoon die gerechtigd is om uit Monty Roberts naam trainingen in Nederland te verzorgen.

Deze tweedaagse cursus wordt verzorgd op het KNHS-centrum en is inclusief overnachting voor jou en je paard.

Wil je deze cursus bijwonen, schrijf je dan snel in! Op www.knhs.nl ? KNHS Opleidingen ? Cursussen vind je de uitgebreide informatie en het inschrijfformulier voor de cursus. Voor vragen kun je contact opnemen met de KNHS afdeling Accommodaties via telefoonnummer (0577) 40 82 80 of per e-mail: accommodaties@knhs.nl