Stadsdeel Amsterdam Zuidoost


november: Producers masterclass van Metro54

---

Vrijdag 19 november: Producers masterclass van Metro54

17 november 2010

Vrijdag 19 november organiseert Metro54, het platform voor urban art en culture Zuidoost, een producers masterclass voor jonge producers uit Amsterdam, die hiervoor speciaal door Metro54 geselecteerd zijn. Ze hebben een zeer speciale gastdocent gevonden in Zed Bias (UK), een producer die bekend is uit de garage en broken beat scene en een van de grondleggers wordt genoemd van dubstep. Hij heeft gewerkt met de groten der aarde zoals The Streets, Pharaoh Monch, Kosheen en Jay Electronica.

De masterclass is van 15.00-18.00 uur, waarna professionals uit de muziekwereld van 18.00-21.00 uur onder het genot van een hapje en drankje naar hun werk te komen luisteren en feedback te geven. Op deze manier hebben de deelnemers meteen de gelegenheid hun netwerk uit te breiden. Voor diegenen die in de muziekbusiness werkzaam zijn: zie bijgesloten uitnodiging en meld je bij Metro54 aan. De ruimte is beperkt, dus laat het snel weten als je van de partij wilt zijn! Na aanmelding hoor je WAAR in Zuidoost het event plaatsvindt.

Mocht je een jong talent uit je netwerk kennen, dat absoluut deel zou moeten nemen aan deze masterclass, neem dan contact op via amal@metro54.nl , zij bekijkt dan of er nog een plekje vrij is.