Gemeente Noordenveld

Laan op de recreatieve tour

Burgemeester Van der Laan op de recreatieve tour

Gepubliceerd op: 18 november 2010

Op vrijdag 19 november gaat burgemeester Hans van der Laan op bezoek bij een tweetal bedrijven, ditmaal in Norg.

De burgemeester start om ongeveer 9.15 uur bij het Bewegingscentrum Norg, waar hij wordt ontvangen door mevrouw Froukje van der Wal. Het Bewegingscentrum is in 2008 van start gegaan en draait inmiddels op volle toeren. Je kunt er terecht voor allerlei activiteiten, zoals fitness en diverse vormen van bewegen op muziek. Ook beschikt het bedrijf over allerlei faciliteiten op het gebied van wellness, waaronder een infrarood sauna en een stoomcabine.

Daarna gaat de burgemeester om ongeveer 10.30 uur naar camping Langeloërduinen, waar de heer en mevrouw Strijland als gastheer optreden. Boscamping Langeloërduinen is al 25 jaar een begrip in Norg. Daarbij onderscheidt het bedrijf zich door een uitgesproken bedrijfsfilosofie; er is geen uitgebreid activiteitenprogramma en de gasten worden niet voortdurend vermaakt. Wel beschikt het bedrijf uiteraard over alle moderne faciliteiten, die in deze tijd van een camping verwacht mogen worden. Sinds kort wordt op Boscamping Langeloërduinen al het warme water gemaakt met behulp van zonnewarmte en het stoken van houtsnippers (snoeiafval).
Het sanitairgebouw, de verwarming en het warme water voor de receptie en het warme water en de verwarming van de woning, alles draait er op.