Emesa valt als Challenger of the Year in de prijzen

19/11/2010 14:13

Emesa

VakantieVeilingen.nl voert lijst van meest uitdagende marktvechters aan

Amsterdam, 19 november 2010, VakantieVeilingen.nl, onderdeel van Emesa, mag zich sinds gisteravond Sprout Challenger of the Year noemen. De website sleepte gisteravond de hoofdprijs in de wacht, een wisselbeker en een cheque ter waarde van 20.000 euro aan zendtijd op radio of tv.

De vijfkoppige jury lette er bij het toekennen van de prijs op of de 'challenger' de gevestigde orde aanvalt, een vernieuwend business model en een groeiend marktaandeel heeft en of het bedrijf het marktsysteem verandert. Tot slot moet de challenger zich profileren. Op al deze punten scoorde VakantieVeilingen.nl het hoogst en voerde daarmee de lijst aan van de 50 meest uitdagende marktvechters van Nederland.

Commercieel directeur van Emesa Marcel Beemsterboer is verguld met de Challenger Award: "Het mooie van deze prijs is dat hij gegeven wordt door een jury van succesvolle ondernemers, die weten hoe moeilijk het is een nieuw concept in de markt te zetten. Deze prijs onderschrijft het geloof dat we enkele jaren geleden hadden om met een baanbrekend concept de reis- en vrijetijdsmarkt te vernieuwen. En dat lukt heel aardig. We groeien in 2010 weer zo'n 250% en rekenen de komende jaren op een verdrievoudiging van het aantal transacties. Eind 2010 hebben we naar verwachting 2 miljoen consumenten blij kunnen maken met een arrangement dat ze via VakantieVeilingen.nl of 1 van onze andere websites hebben uitgezocht."

Runner up bij FD Gazellen

Naast de Challenger of the Year Award werd Emesa gisteravond ook nog eens runner up bij de FD Gazellen Awards (categorie klein). De uitgever van websites in de leisuremarkt kreeg de tweede plaats als snelst groeiende onderneming van Noord-Holland.

Over VakantieVeilingen.nl

VakantieVeilingen.nl is met 1.500.000 bezoekers per maand de marktleider op het gebied van online veilingen van vakanties en vrijetijdsarrangementen. VakantieVeilingen.nl is een uniek platform waarop maandelijks 80.000 realtime online veilingen plaatsvinden. In de maand september hebben meer dan 80.000 consumenten een arrangement gekocht op VakantieVeilingen.nl. Elke veiling start vanaf Euro 0,- en het minimale bod is nooit hoger dan Euro 1,00. Bieden kost niets.

Over Emesa

Emesa B.V. is de grootste uitgever van de best bezochte websites voor het zoeken, vergelijken en boeken van een goede deal voor een vakantie of een dagje uit. Met de labels VakantieVeilingen.nl, InpakkenenWegwezen.nl, ActievandeDag.nl en LastminuteTop20.be voorziet het bedrijf 5% van de reizen en dagjes uit die geboekt worden in de reisbranche. Emesa bereikt wekelijks meer dan 3 miljoen Nederlanders die geabonneerd zijn op de email nieuwsbrieven. De websites van Emesa worden door meer dan 50 miljoen bezoekers per jaar bezocht.

Einde bericht]





http://www.vakantieveilingen.nl