Nijmeegse Oranjesingel gaat online

19/11/2010 16:41

Blixem internet services

BliXem Internet naar binnenstad Nijmegen

Nijmegen, 19 november 2010 - Na 10 succesvolle jaren zet ondernemer Rudy Broekman met zijn bedrijf BliXem Internet de stap naar de binnenstad van Nijmegen. Het leukste internetbedrijf uit het oosten van het land betrekt met 50 professionals een modern en eigen pand aan de Oranjesingel. BliXem Internet is verantwoordelijk voor Telefoonboek.nl, VIP Internet en Domeinenbank.

Eigenaar en grondlegger van het bedrijf Rudy Broekman: "BliXem Internet begon 10 jaar geleden als dynamische start up op het universiteitsterrein. Samen met een goed team professionals is BliXem Internet uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met innovatieve projecten, hoogwaardige internetdiensten en veel expertise in huis. Ik ben dan ook gepast trots dat we aan de Oranjesingel een nieuwe stap richting verdere groei en professionalisering gaan zetten".

BliXem Internet won in 2008 en 2009 de FD Gazellen Award voor snels groeiende ondernemingen. Met het betrekken van het pand aan de Oranjesingel 76 in Nijmegen hoopt het bedrijf voldoende ruimte te bieden aan toekomstige groei. "Boeien en binden van talent is uitermate belangrijk. Wij werken volgens de principes van Great Place to Work: vertrouwen, collegialiteit en plezier in het werk staat voorop. Een modern bedrijfspand met alle faciliteiten van dien draagt bij aan de juiste randvoorwaarden voor plezier op het werk", aldus Broekman.

BliXem Internet, het leukste internet bedrijf in het oosten van Nederland, bouwt met 50 jonge professionals aan diverse eigen sites en webapplicaties en verzorgt voor 21.000 klanten de hosting. Iedere maand vinden 5.8 miljoen unieke Nederlandse bezoekers onze sites en portals zoals Vakantieshop.nl, Plaats.nl, Telefoonboek.nl, Belasting.nl en Hetweer.nl. BliXem Internet heeft de ambitie haar internet activiteiten verder te ontwikkelen en wil zich nadrukkelijk profileren als één van de meest vooraanstaande internetbedrijven in het land.





http://www.blixem.nl