Today's Brokers start met turbo's:wie geen grootbank is,moet slim zijn

19/11/2010 09:15

Today's Beheer & Brokers

Today's Brokers start met turbo's: wie geen grootbank is, moet slim zijn

Vrijdag 19 november 2010. Today's Brokers, de internetbroker uit Amsterdam, start met turbo's, speeders en sprinters en verwante producten. Per vandaag kunnen particuliere beleggers bij Today's Brokers in deze instrumenten handelen. Goed nieuws voor de Nederlandse particuliere beleggersmarkt. Particulieren zijn nu niet langer aangewezen op een beperkt aantal partijen.

Cees Smit over turbo's: wie geen grootbank is, moet slim zijn

'Zo is het. Wij zijn en worden geen grootbank, maar we hebben met turbobeleggen nu definitief een plaats in hun markt veroverd. Ervaren, actieve beleggers vragen om turbo's. Logisch, turbo's zijn een instrument, waarmee je zowel in dalende als stijgende markten geld kunt verdienen. Dat past naadloos in Today's eigen beleggingsfilosofie: altijd actief zijn, niet kopen voor de Hold, maar kopen voor de juiste Sell.'

Turbo's bij Today's Brokers

Cliënten gebruiken voor turbobeleggen het vertrouwde, geavanceerde handelsplatform van Today's Brokers. Scherpe tarieven, razendsnelle afhandeling. Ondanks dat hierin al 80 beurzen in meer dan 19 landen worden aangeboden, streeft Today's naar het verder complementeren van het service pakket.

Een turbo is een beleggingsproduct met een hefboomeffect. Het hefboomeffect ontstaat, doordat de belegger niet de gehele onderliggende waarde koopt, maar slechts een deel daarvan. Maar de belegger profiteert wel van de gehele koersstijging, terwijl een zogenoemde stop-loss het neerwaarts risico beperkt. Beleggers gebruiken turbo's enerzijds voor winstversnelling, anderzijds voor het afdekken van neerwaartse risico's.

Over Today's Brokers

Today's Brokers, onderdeel van Today's Groep, is de internetbroker voor particuliere beleggers in Nederland. Regelmatig valt Today's in de prijzen voor beste en goedkoopste online broker, zoals met de prijzen van IEX en de VEB. De meeste recente prijs is van 4 november 2010, toen Today's Brokers de Gouden Stier voor beste internetbroker in de wacht sleepte.





http://www.todaysgroep.nl