Ingezonden persbericht


Utrecht, 19 november 2010

De Gabriel-methode
Pak de oorzaak van je overgewicht aan in plaats van de symptomen!

De Gabriel-methode
Jon Gabriel
Paperback, 240 pagina's
ISBN 978 90 215 4895 1
Prijs ¤ 19,95

Zojuist verschenen!

Jon Gabriel verloor 103 kilo, zonder rigide dieet of operatie. Aan zijn lichaam is niet meer te zien dat hij ooit overgewicht had. Hoe deed hij dat?Hij legt in De Gabriel-methode uit hoe simpel het is om zonder dieet een ideaal lichaam te krijgen. Hoe? Zorg ervoor dat je lichaam zelf dun wil zijn. Afvallen wordt dan zelfs onvermijdelijk!

De meeste afvalprogramma's besteden nauwelijks aandacht aan de samenwerking tussen lichaam en geest. En daarom werken diëten niet - of maar tijdelijk. Als je wilt afvallen, moet je begrijpen hoe je brein en je lijf met elkaar communiceren. Je moet je veilig voelen en emotionele stress aanpakken om gewicht te kunnen verliezen. De Gabriel-methode laat zien hoe dat werkt en hoe je blijvend gewicht verliest.

Leer de oorzaken van je overgewicht kennen, lees hoe je die kunt elimineren en ga zelf door middel van visualisatie, positief denken en het toevoegen van gezonde eerlijke voeding aan je maaltijden aan de slag. Pas dan wil je lichaam 'dun'zijn en zul je blijvend afvallen.

De Nederlandse beauty- en dieetdeskundige Anna van Wittenberghe heeft De Gabriel-methode vertaald. Haar aanvankelijke scepsis sloeg al snel om in pure bewondering. Nog nooit las Van Wittenberghe een boek dat zo begrijpelijk moeilijke materie uitlegt. Al lezende nam ze de proef op de som. Het vertalen van De Gabriel-methode heeft haar denkwijze over gewicht veranderd. Bovendien verloor zij door de confronterende inhoud in een week tijd anderhalve kilo, zonder haar eet- en leefpatroon aan te passen!