Ingezonden persbericht


Andelst, november 2010


ACSI Campinggidsen 2011 nu al te bestellen

Half januari liggen ze in de winkel, maar ze zijn nu al via internet te bestellen: de vertrouwde en complete ACSI Campinggidsen. Al 46 jaar bieden de bekende groene gidsen kampeerders uitgebreide informatie over duizenden Europese campings.

Het bedrijf heeft de nieuwe edities van de verschillende soorten gidsen al geplaatst in hun webshop, te bereiken via www.acsi.eu. U kunt kiezen uit de campinggids Europa, Zuid-Europa, Frankrijk, Benelux en de handige dvd. Ook de populaire CampingCard ACSI, dé kortingskaart voor het laagseizoen, is al te bestellen.

In 46 jaar is ACSI uitgegroeid tot een ware campingspecialist en zijn de gidsen bekend en gewild in talloze landen. De unieke toegevoegde waarde van de ACSI Campinggidsen is dat alle 8600 campings ieder jaar geïnspecteerd worden. Dat gebeurt aan de hand van een lijst met meer dan 200 voorzieningen en aandachtspunten.
Meer informatie: www.acsi.eu of telefonisch via 0488-452055

***einde persbericht***

De campinggidsen van ACSI (Europa, Benelux, Frankrijk, Zuid-Europa) bevatten gedetailleerde informatie van meer dan 8600 campings in heel Europa. De campings worden jaarlijks geïnspecteerd aan de hand van een lijst met 200 voorzieningen.

Noot voor redacties

Noot voor de redactie,