Ingezonden persbericht


December cadeaumaand.

Kaarten TrucksEindejaarsFestijn beschikbaar.

Wie een keer een ander cadeau zoekt om iemand in de feestmaand december te kunnen verrassen kan via www.truckseindejaarsfestijn.nl nu al kaarten bestellen voor dit grootste indoor-Transport evenement binnen de Benelux. Met deze kaarten krijgt de bezoeker een snelle doorgang bij de entree, dus geen wachttijd bij de kassa's. Daarnaast biedt een voorverkoopkaart kortingen op diverse beursproducten en horecagebruik. Zo biedt Brabanthallen de beroemde combinatie van koffie met een Bossche bol aan met een korting van 20 %. Het totale kortingspakket loopt op tot méér dan ¤ 25,00.

Safe&Serious
De contouren van Safe&Serious zijn duidelijk: de importeurs tonen er hun visie op duurzaamheid, zuinigheid en vermogen. Daarnaast laten opleidingen hun mogelijkheden zien op het gebied van -verplichte- bijscholing. Verlichting en verzekering vormen ook interessante onderwerpen binnen dit thema.

Entertainment
Met één podium in de entreehal en 3 podia binnen de diverse thema's is TrucksEindejaarsFestijn niet alleen informerend maar heeft het ook een hoog entertainment gehalte. In ' the All American Dream' wordt in een context van o.a. Mack, PeterBilt en Kenworth een compleet overzicht gegeven van Amerika's muzikale ontwikkelingen: blues, rock, soul, country en western-bands ondersteunen hier beide dagen deze Amerikaanse beleving. TrucksPlaza kent ook een overvol programma met demonstraties van Jarno Hams, de sterkste man van Nederland en live-acts van DJ Hans, Harten10 en Johnny Bolk. Bijna iedere entertainer hier is zelf ook chauffeur, dus een sterk ons-kent-ons-gehalte is hier zeker aanwezig. Voor de grote en kleine kinderen is Everland the place to be: kermis, springkussens, schminck bieden volop inspanning en ontspanning. In NightRider, een verduisterde hal binnen het event, wordt aandacht besteedt aan verlichting. DJ Max verzorgt hier de lounge-atmosfeer met passende trance en techno.

Coca-Cola Kersttruck
Coca-Cola Enterprises parkeert haar Kersttruck deze dagen op dit evenement in 's-Hertogenbosch. Een mooie gelegenheid om alvast de kerstkaart voor 2011 te schieten.

Beleving
Het totale concept is opgebouwd om een volledig dagje uit te bieden aan iedere bezoeker. Dankzij de samenwerking met een aantal betrokken partners kan de entreeprijs als 'vriendelijk' worden geclassificeerd. De diverse kortingsbonnen die in de markt worden aangeboden maken een bezoek nog voordeliger.

Meer informatie: www.truckseindejaarsfestijn.nl

--
Met vriendelijke groet,

Jarno Hams
Redactie Typisch Transport
E-mail: redactie@tmnederland.nl


---