Ingezonden persbericht


'Vastgoedtalent aan de slag bij DTZ Zadelhoff'
Vernieuwd traineeprogramma van twee jaar gestart

Deze maand is weer een grote groep van trainees gestart bij vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff. Het gaat om 20 trainees waarvan sommigen vers van de hbo-opleiding of universiteit, anderen met al enkele jaren werkervaring. Zij volgen een traineeprogramma dat twee jaar duurt. Tijdens dit opleidings- en ontwikkelingstraject worden de aanstormende talenten klaargestoomd voor het vastgoedvak. Cuno van Steenhoven, voorzitter van het Dagelijks Bestuur van DTZ Zadelhoff: "Wij zijn er trots op dat wij weer zo'n grote groep trainees kunnen laten starten in onze kweekvijver van de toekomst. Zij gaan aan de slag bij onze vestigingen in het hele land, van Groningen tot Eindhoven. De trainees zijn in diverse disciplines gestart waaronder Agency, Valuation Advisory Services, Healthcare, Retail Services en Property Management."

Van Steenhoven: "Onze trainees volgen naast het dagelijkse werk een uitgebreid opleidingstraject. Vakken die aan bod komen zijn onder andere bouwkunde, makelaardijleer, waarderingstechnieken en ethiek. Maar ook komen commerciële vaardigheden en presentatietechnieken aan de orde. Trainees werken bij ons altijd samen met een ervaren collega, hun mentor." Naast diverse workshops om inzicht te verkrijgen in het vak, wordt ook aandacht besteed aan de kennismaking en samenwerking met de internationale DTZ-organisatie.

"Wij nemen trainees van diverse studierichtingen aan: rechten, bedrijfskunde, vastgoedkunde, economie en technische studies op zowel wo- als hbo-niveau. Maar hoeveel ze ook al hebben gestudeerd, hun drive en dienstverlenende eigenschappen, geven bij ons de doorslag", aldus Van Steenhoven.

Op de foto van links naar rechts:
Achterste rij: mr. Merel van Oudvorst, ir. Bas Oldenburg MSc, Willem van der Meijden MSc, Roel de Both MSc, Martijn Veen MSc, Michiel Biermans MSc. Middelste rij: Erik Kleemans MSc, Christiaan Ilias BBA, Martijn van Rutten BBA, Linda Mounfik MSc, Eric Maarschalk MSc, Roel Timmermans MSc, Wouter van der Burg MSc, Jan Willem van Delft Westerhof MSc. Voorste rij: Michel Eijgelaar MSc, Paul Smolenaers MSc, mr. Olivier Verburg, Anke van Eck-van Looveren MSc, ing. Rick van Assema, Coen Fortuyn MSc.


Noot voor redacties