Nieuwe vestiging Workoptions in Amsterdam WTC


AMSTERDAM, 20101119 -- Workoptions, hét nieuwe bureau voor werving, selectie en detachering, opent aanstaande vrijdag 19 november de vierde nieuwe vestiging in korte tijd. Deze keer is het de beurt aan het Amsterdam WTC, het zakelijke hart van de hoofdstad.

Door de aantrekkende arbeidsmarkt en door te voldoen aan steeds specifiekere wensen van werkgevers, is Workoptions het afgelopen jaar hard gegroeid. Na eerdere openingen in Willemstad op Curaçao, San Ramon -Californië in de VS en het oer-Hollandse Rijswijk (Z.H.), kan Workoptions voortaan vanuit het WTC ook opdrachtgevers in Amsterdam van dienst zijn.

Ideale match

In de huidige arbeidsmarkt is er meer aanbod dan vraag. Daardoor kunnen opdrachtgevers zeer specifiek op zoek gaan naar ideale kandidaten. Voor Workoptions de uitgelezen kans om haar specialisme in te zetten: het maken van de ideale match. In een goede zakelijke en persoonlijke relatie met beide partijen, streven de consultants steeds naar een optimaal resultaat voor werkgevers en kandidaten.

Meer dan tien jaar succesvol

Workoptions startte meer dan tien jaar geleden als Lanestate. Dit kleine, maar uiterst succesvolle Haagse bureau gaat nu verder onder de Workoptions-vlag. Uiteraard met behoud van kennis, ervaring en vooral kwaliteit.

Workoptions B.V.