Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DAVID HATHAWAY OP DE BETTELD: 19 - 21 november

Vrijdagavond en zaterdagavond om 19.30 uur; zondag om 10.30 uur. Zaterdag overdag spreken Hans Tims en Bert de Haan

Een primeur!

David Hathaway is een Britse evangelist, vooral bekend door de vele mannen en vrouwen, jong en oud die in de voormalige Sovjet Unie en daarbuiten tot geloof en genezing zijn gekomen.

Hathaway, is nu 78 jaar, en dient God al ruim 60 jaar God met niet aflatende passie.

Onze broeder heeft in de afgelopen jaren honderdduizenden in de Oekraïne, Georgië, Armenië, de Baltische Staten en andere landen tot Christus mogen leiden. Ook hebben tienduizenden mensen genezing ontvangen van ernstige, medisch onbehandelbare ziekten. Via Tv-uitzendingen hebben miljoenen mensen in Siberië en China de Boodschap van Verlossing van Christus kunnen horen. Op de uitzendingen werd door tienduizenden mensen gereageerd.

Per jaar organiseert hij in samenwerking met plaatselijke leiders gemiddeld 10 campagnes per jaar die honderdduizenden euro's kosten. David Hathaway doet dit alles uit geloof. Hij heeft geen middelen van zichzelf. God heeft steeds in alles rijkelijk voorzien.

In juni dit jaar was hij in Armenië waar liefst 160 aftandse autobussen duizenden hongerige mensen naar Vanadzor, een industriestad in het Noorden van Armenië, bracht. De kracht van God was zo onvoorstelbaar groot dat Hathaway dit een herhaling noemden van de dagen van het Bijbelboek HANDELINGEN.

David Hathaway is te vergelijken met Reinhard Bonnke en Billy Graham. Hij is een voorbeeld van een zeer integere Godsman die Christus dient met pure passie en volledig vertrouwt op God voor leiding, kracht en middelen.

Hathaway heeft naast Rusland ook Europa op het oog. Europa is het werelddeel dat nog altijd wacht op een bijzondere uitstorting van de Heilige Geest. Hathaway ziet Nederland als een speerpunt voor Europa!

Door geloof vertrouwde hij God voor vrijlating uit een smerige communistische gevangenis waar hij martelingen heeft ondergaan en honger heeft geleden. Door geloof is hij genezen van longkanker en naderhand van keelkanker.

Inmiddels zijn er 3 boeken van hem in het Nederlands vertaald:


1. De kracht van geloof : over zijn verblijf in de gevangenis en genezing van kanker


2. Babylon in Europa : wat gebeurt er achter de schermen in Europa


3. God is uw Vader : over principes van bidden en gebedsverhoring


* Durf God in geloof uit te dagen

* Verlangt u Vuur van God

Het is een unieke gelegenheid om een (hernieuwde) levensveranderende ontmoeting te hebben met Christus We geloven dat God een ieder krachtig zo aanraken met zijn liefde en zijn vuur als nooit tevoren.

In verband met de organisatie horen we graag per e-mail of telefoon van u met hoevelen u wilt komen. Deze conferentie is GRATIS. Wel is er een collecte. --