Ingezonden persbericht


ARJAN LOEFFEN EXPOSEERT IN GALLERIE NIEUWENDAM

Expositie Amsterdamse schilders met uitgesproken werken

11 november 2010

Van 19 november tot 10 december 2010 is in Gallerie Nieuwendam een expositie van 3 Amsterdamse kunstenaars te zien. Kunstenaar Arjan Loeffen staat centraal.

Kenmerkend voor het werk van Arjan Loeffen (1960) zijn de expressieve figuren - in zijn werk staat altijd een mens of dier centraal - en het intense kleurgebruik. De combinatie van kleuren, figuren en een even heldere als onorthodoxe compositiekeus levert fascinerende, surrealistische werken op. Bijgaand een voorbeeld. Meer van het het recente schilderwerk (met o.a. de serie 'Zwemmers', die eerder in het Marnixbad heeft gehangen) kunt u vinden op www.openderamen.nl . U kunt vanaf deze plek ook afbeeldingen voor publicatie downloaden.

De opening van de expositie vindt plaats op vrijdag 19 november 2010 om 18.00 uur. Het evenement zal het karakter van een sales expositie hebben: De kunstwerken worden 5 dagen voorafgaand aan de sales expositie op de website van Gallerie Nieuwendam geplaatst. Vanaf dan kan een bod op de werken worden uitgebracht. Tijdens de opening kan tot 19.30 uur een verhogend bod worden uitgebracht, daarna gaan de werken naar de hoogste bieders.

We verzoeken u de data van deze expositie ook ter attentie te brengen van uw agenda-redactie.

Meer informatie:

Info over de expositie:
Gallerie Nieuwendam, Nieuwendammerdijk 215,
Tel. 0628195055, info@gallerienieuwendam.nl

Info over het werk van kunstenaar Arjan Loeffen:

Rob Loeffen, 06-54658675, rob@openderamen.nl