Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T.

19 November 2010.

Hoe is uw ervaring met de AV Frieso.

De AV Frieso is een collectieve zorgverzekering voor mensen met een inkomen tot maximaal 120 % van het voor hem/haar geldende minimum loon.

Met enige regelmaat ontvangt de SP Hulpdienst vragen met betrekking tot de toetreding tot de zorgverzekering AV Frieso. Ook vragen met betrekking tot en het pakket , dus de inhoud van deze zorgverzekering en de aanvullende verzekeringen worden nogal eens gesteld.

De SP fractie in de gemeenteraad van Leeuwarden heeft op 29 september 2010 naar aanleiding van berichten dat de Zorgverzekeraar Friesland, uitvoerder van de AV Frieso, gaat fuseren met Achmea. De antwoorden daarop heeft de fractie nog niet ontvangen.

Het afdelingsbestuur van de SP Leeuwarden is nieuwsgierig naar uw ervaringen, zowel de positieve als de negatie , met de AV Frieso.

Hoe ging het met de aanvraag tot toetreding tot deze zorgverzekering. Kunt u zich vinden in het pakket en de aanvullende verzekering(en)

Het kan ook zijn dat u ondertussen meer bent gaan verdienen en u wellicht naar een andere zorgverzekering moet overstappen. Ging dat gemakkelijk of ondervond u daarbij toch problemen.

Wij zullen uw privacy te alle tijden beschermen / waarborgen.