Volop belangstelling voor bedrijfsverzamelgebouw aan A17 te Roosendaal


ROOSENDAAL, 20101111 -- Van een economische crisis is op het bedrijventerrein Borchwerf langs de A17 bij Roosendaal weinig te merken. Althans niet toen vandaag mevrouw Wiegmans van bedrijvenpark Borchwerf daar de eerste paal sloeg voor een nieuw bedrijfsverzamelcomplex, aan de Blauwhekken 5 naast bouwcenter Nelemans. Van de 4 gebouwen in dit complex zijn er reeds 2 verkocht. Naar verwachting zal in mei 2011 bedrijfsverzamelgebouw "BorchPlaza" worden opgeleverd.

[Fotobijschrift: Eerste paal Bedrijfsverzamelgebouw BorchPlaza, Roosendaal]

Het succes van BorchPlaza is een direct gevolg van het welslagen van NewtonPlaza te Culemborg dat geheel verkocht was, toen het in juli 2010 werd opgeleverd. BorchPlaza is een multifunctioneel complex waarvan de gebouwen geheel naar wens van de koper kunnen worden ingericht als kantoor en showroom of bijvoorbeeld productie- of assemblageruimte.

Benz Ontwikkeling B.V. boekt met deze bedrijfsverzamelgebouwen doorslaande successen in heel Nederland. Volgens Ben den Hartog, directeur van Benz Ontwikkeling, is het 'geheim' van deze successen een combinatie van kleinschaligheid, eenvoud, kwaliteit, en de uitstraling die deze gebouwen hebben. De bedrijfsverzamelgebouwen van Benz Ontwikkeling munten uit door hun architectonisch hoogstaand ontwerp met gemetselde wanden, en zeer veel daglicht. De gebouwen krijgen daardoor niet alleen een hoogwaardige uitstraling, maar staan ook garant voor de hoogst mogelijke waardestijging op termijn. Onroerend goed in deze hoedanigheid is en blijft een prima investering en kan op termijn dienen als oudedagsvoorziening of als financiële buffer.

Fotobijschrift: Mevrouw Wiegmans van bedrijvenpark Borchwerf sloeg vrijdagmiddag 19 november 2010 de eerste paal aan de Blauwhekken 5 te Roosendaal.

Bovenstaande foto is vrij van rechten voor overname bij dit nieuwsbericht. Klik op de foto voor download in hoge resolutie 2.488.634 bytes.