Meesterverteller Willem de Ridder over Spiegologie


Vrijdag 19 november 2010 bij Rishis Club for Free Souls in Amsterdam

AMSTERDAM, 20101112 -- Meesterverteller Willem de Ridder (oprichter Paradiso, Melkweg en schrijver van het Handboek Spiegelogie) is geestig, scherp en genadeloos. Hij rekent vrijdag 19 november af met alle 'leugens' die ons afhouden van de vraag: 'Wat wil ik met mijn leven, wat is mijn bedoeling?'

Willem de Ridder, meesterverteller en spiegoloog, heeft een geheel eigen kijk op het leven en spreekt op 19 november op de Full Moon Party van Rishis Club for Free Souls. Hij neemt de bezoeker mee naar de wereld van eeuwenoude verhalen en sprookjes om de universele principes van het leven zichtbaar te maken: `Alles wat we zien en voelen is een weerspiegeling van onze staat van bewustzijn. Ieder persoon die we in ons leven aantrekken, laat ons een aspect zien van wie we eigenlijk zijn' Na Willem de Ridder vanaf 22.00 Full Moon Party met DJ Kareem Raihani & VJ Edward (Hifi Mysterschool)

Locatie: Westergoud, Polonceaukade 27, Amsterdam (eind WG terrein, achter Kunsthuis)
Datum: vrijdag 19 november 2010
Tijd: Lezing 20 .30 - 21.45 Party 22.00 - 02.00

Rishis Club for Free Souls
Westerse Realiteit ontmoet Oosterse Spiritualiteit. Rishis club for free souls is opgericht in 2007 door Saskia Beugel en combineert persoonlijke groei, creativiteit en zingeving met uitgaan (dans, food, lounge en muziek). Rishis biedt yoga- en meditatiesessies, lezingen, business-bijeenkomsten, workshops, feesten, coaching & healing. De Full Moon Parties op het Westergasterrein in Amsterdam zijn inmiddels een bekend begrip bij de `spiritual community' van Amsterdam.

Meer informatie op www.rishis.nl