WOWunderwear.nl lanceert nieuwe webshop in merkondergoed


UDEN, 20101119 -- Deze maand heeft WOWunderwear.nl officieel haar webshop geopend. Na een succesvolle testperiode van tien maanden behoort WOWunderwear.nl nu al tot de top-5 online ondergoed shops in de Benelux.

WOWunderwear.nl voert een diep assortiment heren- en damesondergoed van bekende fashion labels, waaronder Björn Borg, Calvin Klein en Levi's. De e-tailer biedt haar klanten als belangrijkste voordelen de laagste prijsgarantie, snelle levering, bestellen zonder account en een goede after sales service.

Mark Kramers, eigenaar van WOWunderwear.nl, over de lancering: "De klant beleeft bij WOWunderwear.nl een unieke online shopervaring. Om snel de juiste producten te vinden, hebben we een geavanceerd filtersysteem ontworpen. Hiermee kan de bezoeker zijn zoekopdracht verfijnen op bijvoorbeeld maat, merk en kleur. Daarnaast zijn we niet gebonden aan adviesprijzen, waardoor we als enige Nederlandse shop de laagste prijs kunnen garanderen."

Over WOWunderwear.nl

WOWunderwear.nl is een online retailer van designer underwear in de Benelux. De e-tailer onderscheidt zich met de laagste prijsgarantie, een diep assortiment heren- en damesondergoed en het innovatieve karakter van haar gebruiksvriendelijke webshop. Zie voor meer informatie www.WOWunderwear.nl.