Socialistische Partij

Kom naar de uitreiking van de SP Kinderlintjes!

Vrijdag 19 november, op de dag voor de internationale dag voor de rechten van het kind, is het weer zover: voor de vierde keer in de geschiedenis van Oss worden er kinderlintjes uitgereikt! Een kinderlintje is er voor kinderen die het verdienen een keertje in het zonnetje te worden gezet omdat ze zich inspannen voor de samenleving en daarmee een voorbeeld kunnen zijn voor anderen.

Uitreiking kinderlintjes 2009

De jury bestond ook dit jaar weer uit Osse prominten: Bart Reijnders (vrijwilliger KAKO), Eveline van de Pol - van de Ven (chef redacteur Regio Oss), Kevin van der Vliet (voorzitter Jongerenraad Oss) en Chris Ermers (wethouder jeugd). Vorige week is deze jury bij elkaar geweest en heeft zich gebogen over de nominaties die zijn gedaan.

De uitreiking van de kinderlintjes vindt plaats op het gemeentehuis van Oss, in de vernieuwde Raadzaal, van 19.00 - 20.15 uur. Inloop vanaf 18.45 uur met koffie, thee en ranja. De kinderlintjes worden uitgereikt door burgemeester Klitsie. Toegang is gratis, dus iedereen is welkom!

Meer: Zie het origineel