FNV KIEM

NEDERLAND SCHREEUWT OM CULTUUR OP 20 en 22 november!

woensdag 03 november 2010

In het teken van de aangekondigde bezuinigingen op kunst en cultuur staan er momenteel twee grote acties op de agenda waar ook FNV KIEM aan meewerkt.

Als eerste is er een grote landelijke publieksmanifestatie die plaatsvindt op zaterdag 20 november. Door het hele land worden op deze dag op lokaal en regionaal niveau evenementen georganiseerd voor en door het publiek. Vanaf morgen 4 november is
www.nederlandschreeuwtomcultuur.nl live.

Aansluitend staan op maandag 22 november de Heineken Music Hall (HMH) grote artiesten op het podium die met spectaculaire optredens laten zien hoe mooi en waardevol kunst en cultuur zijn.

Deze avond organiseert FNV KIEM in samenwerking met Freek de Jonge. Hij zal dan ook de avond presenteren met optredens van o.a. Moke, Kyteman, NUHR, Brigitte Kaandorp, Gijs Scholten van Aschat, Ernst Daniël Smid, Wende Snijders, Ruth Jacott, Waylon en Acda en de Munnik onder begeleiding van het Metropole Orkest. Met deze uiteenlopende artiesten, die hun medewerking spontaan toezegden, belooft het een memorabele avond te worden.

De kaarten zijn verkrijgbaar op www.stopculturelekaalslag.nl en kosten EUR17,50.