Gemeente Woudrichem

NIEUWS

Doe mee aan de workshop 'Isoleren kun je leren'

Woudrichem en FIXET bieden workshop `Isoleren kun je leren'

De gemeente Woudrichem biedt samen met de FIXET DHZ uit Rijswijk inwoners de gelegenheid deel te nemen aan een workshop `Isoleren kun je leren'. De workshop is een onderdeel van de campagne `10 voor Energie'. Met deze campagne wil de gemeente inwoners uitdagen om energie in huis te besparen.

De workshop vindt plaats op zaterdagmorgen 20 november 2010. De workshop wordt gegeven door de heer Stef Jansen, een deskundige op het gebied van energiebesparing in huis. Aan de orde komen: het nut van isoleren, de keuze tussen verschillende materialen, wat kan men wel of niet zelf doen, risico's en goed gebruik van de materialen. Er is ruimte voor vragen en er vindt een demonstratie plaats. De FIXET DHZ biedt de deelnemers aan de workshop korting op materiaal voor isoleerklussen. De workshop is bedoeld voor handige doe-het-zelfers uit de gemeente Woudrichem.

De workshop is gratis. Maar: aanmelding voor de workshop is noodzakelijk. U kunt zich per mail aanmelden
via communicatie@woudrichem.nl. Vermeld uw naam, adres en telefoonnummer. Ook kunt u zich telefonisch aanmelden bij de afdeling Voorlichting via 0183 308127 of 308126. Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers, en vol is vol. De eerste 15 personen die zich aanmelden vernemen waar en hoe laat de workshop op 20 november wordt gegeven.