Gemeente Anna Paulowna

Eén toegift van My Fair Lady

Met gepaste trots laat Ap-Art weten dat alle voorstellingen van My Fair Lady zijn uitverkocht. Daarom komt er nog één toegift voordat het doek definitief valt voor My Fair Lady. Deze extra voorstelling is op zaterdag 20 november 2010, aanvang 20.00 uur in Veerburg, Anna Paulowna. De kaartverkoop is gestart.

Â

Scene uit My Fair Lady van Ap-Art Musicals. âWat een weelde zegâ, laat voorzitter Nicolay Grooff weten. âAlle reguliere voorstellingen zijn uitverkocht!â Het bestuur van Ap-Art heeft dit weekend de koppen bijelkaar gestoken en heeft besloten één toegift te geven. Iedereen die de musical nog niet heeft gezien krijgt dus nog één kans en wel op zaterdag 20 november. Kaarten zijn te koop bij de voorverkoopadressen.

Â

Â

Topprestatie
Â

My Fair Lady is een musical die veel lof kreeg van verschillende recensenten. âAp-Art subliem in My Fair Ladyâ, schreef het Noord-Hollands Dagblad en de CTR/Polderbode noemde My Fair Lady een topprestatie van de polderse musicalvereniging. Ook in het gastenboek niets dan complimenten voor de spelers en de creators van de musical.

Â

Â

Allerlaatste voorstelling

Als u met eigen ogen wilt zien of Eliza de knikker inslikt, het vogeltje inmiddels zingt en de pantoffels nog steeds over het podium vliegen? Kom dan naar de allerlaatste voorstelling van de musical My Fair Lady en laat u trakteren op een heerlijk avondje uit. De musical wordt gespeeld op het podium in Veerburg, Sportlaan 21 in Anna Paulowna. Kaarten kosten 17 euro. Dit is inclusief een kopje koffie of thee in de pauze.

Â

Â

Voorverkoopadressen

Â

Sigarenmagazijn Jeanette - Molenvaart 15 - Anna Paulowna

Bruna - Sluisplein 16 - Anna Paulowna

Leo van der Steen - Zuid Zijperweg 52 - Wieringerwaard

Expert - Koningsweg 1 - Breezand

Â
Â

Â

Vragen?

Â

Heeft u vragen over de kaartverkoop? Stuur dan een e-mail naar aj.ruygrok@quicknet.nl ter attentie van Tilly Ruygrok. U kunt géén kaarten reserveren via de e-mail. Bent u nieuwsgierig wie er allemaal meespelen in de musical My Fair Lady kijk dan op www.apartmusicals.nl.

Â

Scene uit musical My Fair Lady.