Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 20-11-2010

Politie pakt tweetal op met inbrekerswerktuig

ROOSENDAAL - De politie heeft vanmorgen twee mannen van 25 en 30 jaar, beiden afkomstig uit Roosendaal opgepakt. Agenten troffen de mannen aan bij een appartementencomplex aan de Brugstraat. Beiden gedroegen zich verdacht en liepen weg bij het zien van de agenten. Tijdens controle bleek dat ze inbrekerswerktuig bij zich hadden. De gereedschappen en zaklamp zijn in beslag genomen. Tegen de mannen wordt proces verbaal opgemaakt.

Minderjarige aangehouden voor diefstal bromfiets

ROOSENDAAL - De politie heeft gistermiddag, in het Vrouwenhof Park een 14-jarige jongen uit Roosendaal aangehouden. Agenten zagen hem als bestuurder van een bromfiets rijden over de Boulevard. Bij hem op de bromfiets zat nog een opzittende. Beide jongens droegen geen helm. Het lukte de agenten de bromfiets te laten stoppen. Beide opzittenden kozen het hazenpad en vluchtten te voet weg richting Antwerpseweg. De bestuurder kon korte tijd later aangehouden worden. onderzoek wees uit dat de bromfiets waarop hij reed van diefstal afkomstig was. Het voertuig was in de nacht van 18 op 19 november jl. ontvreemd vanaf de Sint Jansstraat.

Politie onderzoekt autobranden

BOSSCHENHOOFD - De politie stelt een onderzoek in naar aanleiding van twee autobranden in de Pastoor van Breugelstraat. Rond 05.30 uur ontving de brandweer en de politie de melding van twee autobranden. Beide voertuigen stonden bij de woning van de 53-jarige eigenaar. Nadat beide branden geblust waren wees het eerste onderzoek uit dat er mogelijk sprake is van brandstichting. Beide voertuigen zijn getakeld. De politie roept getuigen op die iets gezien of gehoord hebben zich te melden via 0900-8844

Politie onderzoekt inbraken in Wouw

WOUW - De politie onderzoekt een drietal woninginbraken die gisteravond hebben plaats gevonden in Wouw. Tussen 18.00 uur en 22.45 uur bezochten inbrekers twee woningen aan de Geerhoek en één woning aan de
Plantagebaan. Bij alle woningen werd een raam geforceerd. In twee gevallen via de eerste verdieping. De buit bestond uit diverse goederen.

Auteu": Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 20-11-2010 13:45 | © Regio Midden en West Brabant |