Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Wassenaar, 8 november 2010

20, 21 en 28 november:
Duinrell omgetoverd tot het 'Landgoed van Sinterklaas' _________________________________________________

Sinterklaas en zijn Pieten nemen op 20, 21 en 28 november hun intrek in Vakantie- en attractiepark Duinrell en toveren een deel van het park om tot 'Het Landgoed van Sinterklaas'. Op deze dagen is het landgoed van 11.00 uur tot 17.00 uur geopend.

Het Huis van Sinterklaas is gevestigd in 'De Schaapskooi'. Tevens is er een aantal attracties in het park open, zoals de zweefmolen Aqua Swing, de Minitrein Locomotion, de Kikkerachtbaan en de Mad Mill.

In het zomertheater vindt om 13.00 uur, 15.00 uur en 16.30 uur een bijzonder SiSa Sinterklaasconcert plaats. Sita, bekend van Disney Channel, bouwt samen met de Party Pieten een superfeest met Sinterklaas als eregast.

Het Huis van Sinterklaas
In het Huis van Sinterklaas is ook de Pietenschool en de Pakjeskamer te vinden. De kinderen kunnen onder leiding van de Pieten kleurplaten of tekeningen maken voor Sinterklaas. Ook kunnen ze meehelpen met het bakken, of versieren van pepernoten. Bovendien is het mogelijk om met 'Amerigo', het paard van Sinterklaas, op de foto te gaan.


Noot voor redacties